Långheds Nyhetsbrev

 

LÅNGHEDS IF INFORMATIONSBLAD 2013

Vi i Långheds IF styrelse vill med detta blad ge lite information om vad som är intressant just för DIG/ER.

Långheds IF Styrelse 2013 ser ut som följer:

Ordförande(2 år): Nicklas Persson

Vice ordförande (1 år): Kent Jansson

Kassör (1 år): Tomas Svensson

Sekreterare (2 år): Micke Wiklund

Ledamöter (2 år):, Kenneth Persson, Tobbe Östling

Ledamöter (1 år): Olof Nordlund, Spelarrepresentant, Jonas Elfstrand

Revisorer: Gösta Englund, Johan Brodin

Fotbollssäsongen är igång på fullt allvar och om ett antal veckor så drar seriespelet igång, denna säsong så spelar vi i återigen i division 6. Serien innehåller 10 lag, så det blir inte så många matcher. Seriesegraren går direkt upp i division 5 medan andraplacerade laget får kvala mot lag från division 5 om platser i division 5 säsongen 2014.

Vi har gjort klart med många nya spelare och ser verkligen fram emot årets säsong med stor tillförsikt.

Seriespelet drar igång i maj, med match mot IFK Bergvik 2 på bortaplan den 4/5, första hemmamatchen spelas den 20/5 kl.19.00 mot Vallsta IF. Alla våra matcher finns på vår hemsida www.laget.se/LANGHEDSIF, eller så går det att kolla annonser i Ljusnan så ser NI när det är dags att bege sig till Bagarmyren.

Gå in på vår hemsida www.laget.se/LANGHEDSIF och läs vad som händer och sker i föreningen, just nu uppdateras i stort sett bara A-Lagssidan, förhoppningsvis så kommer vi att få tid att uppdatera både föreningssidan och ungdomssidan undan för undan.

Det är även dags att betala in medlemsavgiften som i år är på 100:-/familj, vi kommer att ha en utlottning av 2st vinster för alla som betalat in medlemsavgiften, där dragningen sker senast 20131215 och kommer att redovisas på hemsidan. Vi tar tacksamt emot gåvor när ni betalar in medlemsavgiften. Vårt bankgironummer är 5698-8215 där du betalar in din medlemsavgift. Alla gamla medlemmar hoppas vi fortfarande vill vara medlem, sen hoppas vi att NI som inte är medlem är intresserad av att bli medlem under 2013. Betala in medlemsavgiften via internet eller på bifogat inbetalningskort. Kom ihåg att fylla i summan för medlemsavgiften. OBS!! SKRIV FÖDELSENR OCH NAMN PÅ ALLA FAMILJEMEDLEMMAR SOM INGÅR I FAMILJEN OCH ADRESSEN TILL HEMADRESSEN NÄR NI BETALAR IN MEDLEMSAVGIFTEN, VI VORE TACKSAM OM NI VILLE SKRIVA EN MAILADRESS OCKSÅ SÅ KAN VI EV. SKICKA LITE INFO OM VAD SOM HÄNDER OCH SKER I FÖRENINGEN.

NI som spelar bingolotto och inte vet om att det går att prenumerera på bingolotter kan faktiskt göra det, samtidigt som NI prenumererar på bingolotterna så kan ni välja att stödja Långheds IF som då får en viss inkomst på prenumerationen av lotterna. Gå in och läs mer på bingolotto.se för att se hur NI går till väga. Om NI som köper bingolotter gör det på OKQ8 i Alfta så stödjer NI även Långheds IF, vi har en del lotter där varje vecka till försäljning. Vill NI ha hjälp med att prenumerera på bingolotter så hör av ER till någon i styrelsen.

Finns det någon som är intresserad av att spela fotboll i Långhed så hör av ER till Micke Wiklund 0730630282, det finns alltid plats för fler fotbollsspelare.

Det kommer 2013 att bli ungdomsfotboll i Långheds regi igen, då vi tagit över Viksjöfors IF ungdomslag. Detta lag kommer att spela och träna i Viksjöfors.

Finns det någon i byn som är intresserad av att hjälpa till i föreningen på ett eller annat sätt så är vi väldigt tacksam om hjälp. Det finns säkert många i byn som har idéer och kanske vill hjälpa till på ett eller annat sätt. Det vi måste åtgärda är vattnet som inte är som det skall vara och där har vi redan konstaterat att det måste fixas om vi skall ha någon verksamhet. Vi är i skriande behov av att få hjälp att ha Bagarmyren i speldugligt skick i sommar. Det är mycket vi skulle vilja göra på Bagarmyren men tiden och orken räcker inte till. Här är något av det vi skulle vilja göra: Måla hela anläggningen både ut och invändigt, fixa förråd, snygga till anläggningen utvändigt, det finns hur mycket som helst att göra. Är någon sugen att hjälpa till så ta kontakt med någon i styrelsen.

Här är Långheds IF hemmamatcher säsongen 2013.

Mån 4/5 Långhed-Vallsta kl.19.00

Lör 1/6 Långhed-Växbo kl.15.00

Lör 8/6 Långhed-Sandarne kl.15.00

Ons 19/6 Långhed-Kilafors kl.19.00

Ons 26/6 Långhed-Bergvik 2 kl.19.00

Lör 3/8 Långhed-Söderala kl.15.00

Lör 17/8 Långhed-Norrala 2 kl.15.00

Lör 31/8 Långhed-Edsbyn 3 kl.12.00

Lör 14/9 Långhed-Landafors kl.12.00

 Gör nu ett besök på varje hemmamatch på Bagarmyren så ska vi bjuda på fin fotbollsunderhållning i sommar.

 Följande nya spelare har skrivit på för Långheds IF inför säsongen 2013: Peter Wängborg, Jonatan Lind, Jonas Selin, Jonas Elfstrand, Emil Magnusson, Jonatan Glans, Josef Lindberg, Jakob Lindsmyr, Krister Leandersson, Tom Hansson från Viksjöfors, Daniel Almqvist från Gottne IF, Andreas Rubensson från Viksjöfors, Mattias Johansson från Vallsta, Micke Jakobsson från Edsbyn, Robin Hildingsson från Viksjöfors, Jesper Josefsson från Alfta, Jacob Axelsson, Victor Lindsmyr, Albin Lindsmyr samtliga nysatsar på fotboll.

Ny tränare är David Lindsmyr

Spelare som valt att lämna Långhed är Emil Elofsson, Jesper Ingelsson, Jocke Modin

Kan säkert tillkomma någon spelare och även falla ifrån någon spelare.